PITOKOKKI MIKKO AHOLA - LAADUKASTA PALVELUA JO YLI 38 VUOTTA VUODESTA 1980!

 

Nyt on hyvä aika vartata  juhliin tarjoittavat ja palvelut.  Kannattaa olla ajoissa liikkeellä  juhlat mielessä ja suunnitella hyvin pitopalvelumme kanssa.

Kevään 2020 YLIOPPILASJUHLAT ovat aivan täyteen varatut, joten emme valitettavasti voi ottaa siihen enää yhtään pientäkään tilausta vastaan.

Päivi ja tai Mikko Ahola on aina mukana juhlatilanteessa itse myös palvelemassa, jos haluatte palvelun meiltä.

Valokuvia on katsottavissa runsaasti erilaisista juhlatilaisuuksista. Paina valokuvien kohdalta ja ruokaseikkailu voi alkaa.


Pitopalvelullamme toteuttaa juhlat ja tilaisuudet asiakkaan omissa tiloissa tai vuokrattavissa juhlahuoneistossa. Palveluumme kuuluvat ruokien ja leivonnaisten lisäksi tarvittavat astiat. Tarjoilupalveluista huolehdimme sopimuksen mukaan mahdollisimman luotevasti.

Käyttämämme lihat ovat kotimaista, jotka hankimme pääasiassa Kauppahallista Jokisen lihaliikkeestä. Kalat ostamme  Kauppahallista Wallinin kalaliikkeestä.

Ruokaleipiin, jotka leivomme kaikki itse, käytämme kotitarvemyllyssämme vastajauhettua kokojyvävehnää. Ruisleivänkin leivomme Riihipuodin luomujauhoista. Valmistamme tilauksesta myös herkullisia täyte- ja voileipäkakkuja yms. kaikkea mahdollista.

Toiminta-alueemme on Turusta sopimuksen mukainen. Vuosien varrella olemme järjestäneet tilaisuuksia  Porvoota, Helsinkiä, Lahtea, Raumaa ja Tamperetta myöten.